Kartolinat e fundvitit

Kartolinat 2017

 

Këtë vit kemi 6 modele të kartolinave, të përmasave 16.5 cm x 10.5 cm (te palosura), me design punime të bëra nga fëmijët e Qendrës tonë gjatë programeve terapuetike.

Porosite duhet te jene mbi 50 cope ne rast se kerkohet te brandohen me logo te biznesit/institucionit qe i porosit.
Per sasi me te vogla do te jene ne shitje vetem modeli: Belkisa, Arbi, Marvin dhe vetem me logon e DSA.

Porosite deri ne 300 cope, prodhohen me printim digjital dhe kushtojne 250 leke (te rinj)/copa (me zarfin e perfshire.
Ne shtyp offset, futen porosite 300+ cope, dhe cmimi kete here eshte 200 leke (te rinj) copa (me zarf te perfshire).
Ne te dyja rastet duhet te zgjidhet vetem nje prej designs per tu prodhuar. Vetem nese porosia eshte 600, 900, apo 1200 cope atehere mund te zgjidhet me shume se nje design. Pra 1 design per cdo 300 cope porosi.

DSA lëshon fature te thjeshte tatimore. pagesat duhen bere me banke ne llogarine tone.

Për më shumë informacion dhe për porosi, lutem kontaktoni: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. (Ermira Shabani)

Kartolinat Viti 2017
Kartolinat Viti 2017
Kartolinat Viti 2017
Kartolinat Viti 2017
Kartolinat Viti 2017
Kartolinat Viti 2017
Kartolinat Viti 2017
Kartolinat Viti 2017
Kartolinat Viti 2017
Kartolinat Viti 2017
Kartolinat Viti 2017
Kartolinat Viti 2017
Kartolinat Viti 2017
Kartolinat Viti 2017
Kartolinat Viti 2017
Kartolinat Viti 2017
Kartolinat Viti 2017
Kartolinat Viti 2017
Kartolinat Viti 2017
Kartolinat Viti 2017
Kartolinat Viti 2017
Kartolinat Viti 2017
Kartolinat Viti 2017
Kartolinat Viti 2017