Lajmet e fundit

Lajmet e fundit

Rekomandimet e Konferencës së I-re Prinderore per Aftesine e Kufizuar Intelektuale

Me datë 6 dhjetor 2016, u organizua Konferenca e I-rë Prindërore për Aftësinë e Kufizuar Intelektuale, një nismë e Fondacionit Down Syndrome Albania në bashkëpunim me Fondacionin Shqiptar per te Drejatat e Personave me AK, Fondacioni Femijet Shqiptare, Shoqaten MEDPAK, Shoqaten Ndihmoni Jeten, Shoqaten Partnere per Femije, Qendra Amna dhe Jonathan Center.

 

Rekomandimet si me poshtë bëhen publike për median dhe do të shpërndahen dhe zyrtarisht përfshirë çdo institucion shtetëror të nivelit qendror dhe lokal.

Më shumë

Konferenca e I-rë Prindërore për Aftësinë e Kufizuar Intelektuale

Në kuadër të  Ditës Ndërkombëtare për Personat me Aftësi të Kufizuar, datë 3 Dhjetor, Fondacioni Down Syndrome Albania (DSA) në bashkëpunim me Fondacionin Fëmijët Shqiptarë, ADRF, MEDPAK, Help the Life, Jonathan Center, Partnerë për fëmijët, Future for you dhe AMNA, organizon Konferencën e Parë Prindërore për Aftësinë e Kufizuar Intelektuale në Shqipëri, më datë 6 Dhjetor, e martë ora 09:00, pranë Hotel Rogner salla Antigonea 1. 

 

Më shumë

Buddy Walk Tirana 2016

Në kuadër të muajit Tetor, Muajit të Ndërgjegjësimit për Sindromën Down, Fondacioni Down Syndrome Albania organizon edhe këtë vit Buddy Walk Tirana. 

E Shtunë, 8 Tetor

Ecja- Nisja nga Materniteti "Mbretëresha Geraldinë" dhe mbërritja tek "Tirana Sport Zone", Sheshi Nënë Tereza, duke pasuar me një program argëtues