Ne kuadër të 21 Marsit

Ne kuadër të 21 Marsit

Mbështet Fondacionin "Down Syndrome Albania" (DSA)!

"Down Syndrome International (DSI)" dhe Fondacioni "Down Syndrome Albania" (DSA) ftojnë këdo në mbarë botën të veshin "ÇORAPET SHUMËNGJYRËSHE" më 21 mars 2020, për të rritur ndërgjegjësimin për Ditën Botërore të Sindromës Down (DBSD).
Duam që njerëzit të flasin mes tyre për 21 Marsin, Ditën Botërore të Sindromës Down (DBSD)!

Ne mund ta bëjmë këtë nëse të gjithë veshim çorape ... POR JO NJË PALË ÇORAPE ÇFARËDO... vishni çorape nga fushata zyrtare "ÇORAPET SHUMËNGJYRËSHE 2020" (Lots of Socks Campaign), çorape të gjata, çorape me dizenjo të veçantë, ose edhe 3 çorape (për 3 kromozome). Nëse ju zakonisht nuk vishni çorape, atëherë vishini ato në këtë ditë.
Zgjedhja është e juaja, por ju kërkojmë që të bashkoheni me ne duke veshur diçka për të cilën njerëzit do t'ju pyesin dhe në këtë mënyrë ju mund t'ju flisni mbi Ditën Botërore të Sindromës Down (DBSD).

Është e lehtë për t'u bërë. Kudo që të jeni, në shtëpi, çerdhe,kopësht, shkollë, universitet, punë, palestër, në udhëtim, me pushime apo kudo tjetër, bashkohuni me ne!

Më 21 mars 2020, vishni "ÇORAPET SHUMËNGJYRËSHE" dhe ftoni të gjithë miqtë, familjarët dhe kolegët tuaj të bëjnë të njëjtën gjë.

Lexo më shumë

Mbështet Fondacionin "Down Syndrome Albania" (DSA)!

"Down Syndrome International (DSI)" dhe Fondacioni "Down Syndrome Albania" (DSA) ftojnë këdo në mbarë botën të veshin "ÇORAPET E SHUMTA SHUMËNGJYRËSHE" më 21 mars 2018, për të rritur ndërgjegjësimin për Ditën Botërore të Sindromës Down (DBSD).
Duam që njerëzit të flasin mes tyre për 21 Marsin, Ditën Botërore të Sindromës Down (DBSD)!

Më shumë

Mbështet Fondacionin "Down Syndrome Albania" (DSA)!

Porosisni çorapet tuaja deri me 10 Mars për 600 lekë/pala në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ose +35568804222
"Down Syndrome International (DSI)" dhe Fondacioni "Down Syndrome Albania" (DSA) ftojnë këdo në mbarë botën të veshin "ÇORAPET E SHUMTA SHUMËNGJYRËSHE" më 21 mars 2016, për të rritur ndërgjegjësimin për Ditën Botërore të Sindromës Down (DBSD).
Duam që njerëzit të flasin mes tyre për 21 Marsin, Ditën Botërore të Sindromës Down (DBSD)!

Më shumë

21 Marsi, DBSD 2014

21 marsi i vitit 2014 shënon përvjetorin e 9-të të Ditës Botërore të sindromës Down, dhe çdo vit në këtë datë zëri i njerëzve që kanë këtë sindromë apo i atyre që jetojnë me ta rritet së shumti. “Shëndeti dhe mirëqenia- qasje dhe barazi për të gjithë”- ky do të jetë slogani ku do të përqendrohen aktivitetet e këtij viti në këtë datë që është zgjedhur në mënyrë simbolike për të personifikuar ndryshimin gjenetik të trefishimit të kromozomit 21, mutacion ky që shkakton sindromën Down.

Më shumë