Aktivitete argëtuese dhe rekreative në DSA

Aktivitete argëtuese dhe rekreative në DSA

Programet rekreative dhe argëtuese janë pjesë integrale qoftë e proceseve terapeutike qoftë e fundjavave apo ditëve festive në DSA.
Së shpejti këto aktivitete do të rifillojnë të zhvillohen fundjavave.