Me shume se kurre kemi nevoje per mbeshtetjen tuaj

Me shume se kurre kemi nevoje per mbeshtetjen tuaj

Dhuroni tani per sherbimet terapeutike te femijeve me sindromen Down. Kontribuo on line karten tuaj VISA ose MASTER CARD

DHURONI TANI

Një letër për birin tim!

Biri im i bukuri ti dhe pak dite dhe mbush vitin e dyte te jetes tende,e une vitin e dyte te lumturise time te vertete, te ekzistences time me nje kuptim!

më shumë

Evente

 • Buddy Walk® Tirana

  Buddy Walk® Tirana

 • Festojmë 1 Qershorin

  Festa e 1 Qershorit

 • Kampi Veror DSA

  Kampi Veror DSA

 • Të ndarë - Të bashkuar

  Të ndarë - Të bashkuar

 • Tetori - Muaji i ndergjegjesimit i Sindromes Down

  Tetori - Muaji i ndërgjegjësimit

 • 21 Marsi - Dita boterore e Sindromes Down

  21 Marsi

Lajmet e Fundit

Rekomandimet e Konferencës së I-re Prind…

Me datë 6 dhjetor 2016, u organizua Konferenca e I-rë Prindërore për Aftësinë e Kufizuar Intelektuale, një nismë e Fondacionit...

07-02-2017

Më shumë

Moshimi i popullsisë me sindromën Down ë…

 Moshimi i popullsisë me sindromën Down është një shenjë pozitive Shkruar nga: Brian G. Skotko, MD Bashkë-drejtues i Mass General...

02-02-2017

Më shumë
Konferenca e I-rë Prindërore për Aftësinë e Kufizuar Intelektuale

Konferenca e I-rë Prindërore për Aftësin…

Në kuadër të  Ditës Ndërkombëtare për Personat me Aftësi të Kufizuar, datë 3 Dhjetor, Fondacioni Down Syndrome Albania (DSA) në...

03-12-2016

Më shumë