Vizioni i pasdites - Një ditë me Emanuela Zaimin

Një ditë me Emanuela Zaimin. Ne studio me Ema Zaimin drejtuesen e Qendres se “Down Syndrome Albania”.

Ajo eshte nje grua e forte e cila ne jeten e saj ka vensour qe te luftoje forte per nje kauz, per te ndihmuar per nje jete me te mire personat me sindromen down. Sfida e te qenit nene, dashuria me bashkeshortin. Ardhja ne jete e Arbushit.

Si e ka menduar dhe pritur lajmin qe ai eshte me sindromen down, vendimi per ta mbajtur dhe per ta sjelle ne jete? Sa e veshtire ishte ne vitet e para? Si ja doli qe ta rriste, te merrte informacion dhe me pas ta kthente ne kauzen e jetes se saj?.