Çfarë është Flowers by DSA?

Çfarë është Flowers by Down Syndrome Albania?

 

 

Dyqani i luleve Flowers by Down Syndrome Albania, është një sipërmarrje sociale (biznes social*), nismë individuale që pritet të rezultojë mjaftueshëm fitimprurëse dhe e sukseshme për dy qëllime: 

- Mbështetjen financiare të Fondacionit Down Syndrome Albania (DSA) dhe Qendrës së Arritjeve dhe Zhvillimit pranë këtij Fondacioni, ku marrin shërbime pa pagesë fëmijë dhe të rritur me sindromën Down dhe prindërit e tyre.

-Punësimin e të rinjëve me sindromën Down, me synim sigurimin e një jete sa më të pavarur dhe gjithëpërfshirëse.

Me blerjet tuaja në këtë dyqan ju mbështesni një çështje me vlerë, mbështesni zhvillimin e potencialit maksimal të fëmijëve dhe të rriturve me sindromën down, drejt një jete të shëndetshme, të pavarur dhe gjithëpërfshirëse!